Media

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AURINKOISEN RAHAT NE AMERIKKAAN LIVAHTI

Arno Juutilainen kirjoitti ansiokkaasti, joskin ihan pikkuisen myöhässä Sunny Car Centerin tyhjentymisestä (HäSa 25.2.2017). Sattuneesta syystä olen seurannut SCC:n taaperrusta vähän lähempää. Juutilaisen jutussa on joukko oikomisen arvoisia, osin harhaanjohtaviakin virheitä, puutteita ja epätarkkuuksia. Ymmärrettävää, sillä kaiken kirjoittamiseen olisi Juutilainenkin tarvinnut oman erikoisnumeronsa… Ritaluoman palatsi Floridassa 21.4.2008 Ritaluoma perusti Floridaan yhtiön nimeltä SUNNY TRADING USA...Lue lisää »

Peruspalvelut tarvitsevat puolustajia

Julkaistu Hämeen Sanomien mielipidekirjoituksena 9.2.2017 Toimittaja Susanna Lähdekorpi peräänkuulutti alanurkkakirjoituksessa 7.2.2017 laadukkaan päivähoidon perään. Hän oli kirjoituksessaan peruspalveluiden ytimessä. Lähdekorpi myös kannusti hiillostamaan kuntavaaliehdokkaita asiasta. Hämeenlinnan perussuomalaiset ovat puolustaneet koko kuluvan valtuustokauden ajan peruspalveluita. Viimeisin esimerkki löytyy maanantain 6.2.2017 kaupunginhallituksen kokouksesta, jossa käsiteltiin kaupungin ”säästölistaa”. Säästölistalla oli esitys lasten ja nuorten lautakunnan 1,150 M€:n säästöistä....Lue lisää »

Nuorisotakuu! OSA 1

Täällä blogissa tulen kirjoittamaan nuorisotakuun toteutumisesta, haasteista ja kynnyskohdista. Tämä blogikirjoitus on nuorisotakuun perehtymisen ja siitä ymmärtämisen yrittämisen ensimmäinen osa. Seuraavissa osissa tulee olemaan tästä puuttuvia osia, muuttuvia asioita ja lisätietoa sen hetkisestä tilanteesta.(esimerkiksi nuorten aikuisten osaamisohjelmasta infoa) Tulen kertomaan mikä on nuorisotakuu, mitä se pitää sisällään, omat näkökantani ja ongelmat/hyödyt.   ”Mikä on paljon...Lue lisää »

”ENKÄ VÄLITÄ MÄ KUULLA YHTÄÄN UUTISTA, SEN RAATIKAISEN TUUTISTA”

”- tätä nykyään pitkälle paisutettua hallintopuolta en ole koskaan oppinut ymmärtämään, enkä varsinkaan moniportaista tuottaja- ja keskiportaan päällikkökaartia. Siellä olisi kyllä kirveellä töitä.” Lainasinko kaupunkimme suoritusportaan stressattuja tuntoja vai jonkun blogikirjoittajan provokatiivista tekstiä. Ehei, ote oli YLE:n toimittajan, Päivi Istalan muistelmista – Ristipistoja. Mitä pitemmälle alkupuuron jälkeen pääsen, sen enemmän löydän yhtäläisyyksiä YLE:stä  HML:n johtoportaan...Lue lisää »

Wellcome, Mr Obama

Ei se minusta jää kiinni, jos maailmantalous vaatii uhrauksia. Jos se kertakaikkiaan on niin, että Siemens ei voi mennä Amerikkaan ilman Hämeenlinnaa niin olkoon! Poliitikon pitää taipua.  -Minä taivun,jos Yhdysvaltain presidentti Mr Obama  tulee tänne Hämeenlinnaan Isosuon vieraaksi ja sanoo minulle, ettei ne ota yhtään autokauppaa Waltoihin ellei ne näe, miten autokauppa toimii täällä Demtroitissa....Lue lisää »

Työuran jatkamisesta ja vähän muusta

Suurten ikäluokkien on ihan turha hyssytellä ja tuntea huonoa omaatuntoa eläkkeestään ja median touhotta-masta eläkepommista tai pidemmästä työurasta. Heidän vanhemmat ja isovanhemmat rakensivat perustan nykyiselle hyvinvoinnille, josta minun ikäluokkani jatkoi kovalla työllä. Pitää myöskin muistaa sotiemme veteraanit, jotka huolehtivat siitä että oli jotain mihin alkaa rakentamaan.   Näistä hedelmistä  nykyiset ja tulevat ikäluokat nauttivat ja...Lue lisää »

Ymmärrä mitä puhut

Olen jo pitkään seurannut suurella mielenkiinnolla poliitikkojen puheita. En ole niinkään kiinnostunut heidän puheidensa sisällöstä vaan siitä, kuinka he yrittävät ilmaista itseään. Retoriikka on vaikea laji. Vertaukset ja värikkäät ilmaisut vaativat vankkaa sanojen sisällön ja mielikuvien tajua. Surullisia sammakoita on päässyt suurilta ja pieniltä johtajilta. Näistä viimeisin on rakkaan pääministerimme synkeä assosiaatio, jolla hän perusteli hyvätuloisten [...]Lue lisää »

Poistokirjoja Hykin koulukirjastosta

Hykin koulukirjaston kokoelmaa on aktiivisesti kunnostettu vuodesta 2006. Nyt poistoaineisto myydään joulutorilla. Tulevana lauantaina myyntipöytiä voi tulla tutkailemaan Tuomelan koululle klo 10 alkaen. Joukosta saattaa löytyä joku omalta kouluajalta tuttu teos. Myytävänä on 1900-luvun suomen- ja vieraskielistä kirjallisuutta, tieto-, kauno-, kuva- että oppikirjoja. Eniten on 50-70-luvun aineistoa, mutta myös uudempaa. Nykykokoelman lisäksi koulukirjastolla on oma...Lue lisää »

Aurinkokuninkaanpimennys

Mitä eroa on kansanedustajilla ja jääkiekkovalmentajilla? Äkkiseltään tarkasteltuna ei mitään. Molemmat haukkuvat kollegojaan tavoilla, jotka hirvittävät sivustakatsojia ja jotka myöhemmin kaduttavat myös haukkujia itseään. Ero tulee siitä, että kansanedustajat osaavat jo pyytää anteeksi. Suomen suosituimman ja mediaseksikkäimmän urheilulajin, jääkiekon, valmentajat eivät. Anteeksipyyntö korvataan jääkiekossa rahalla. SM-liigan kurinpitoryhmä antaa muutaman tonnin sakon suunsoittajalle ja kaikki on...Lue lisää »