Tervetuloa Hämeen Sanomien blogeihin!

Tervetuloa kirjoittamaan omaa blogia ja kommentoimaan muiden ajatuksia.

Blogien käyttö kaupallisiin tarpeisiin ja vaali-ilmoitteluun on kielletty. Sääntöjen rikkomisesta aiheutuu blogin sulkeminen.

Hämeen Sanomien blogit on avoin aiheelle kuin aiheelle. Oman blogin aloittaminen on helppoa ja maksutonta. Kokeile vaikka heti!

Risut, ruusut ja kehitysideat voit lähettää monimedia@hameensanomat.fi -sähköpostiin.

 

20 vastausta to “Tervetuloa Hämeen Sanomien blogeihin!”

 1. Silvon Tapsa

  Moi! Jotkut blogin-kirjoittajat vaativat kirjautumista, ennen kommentointia!
  Arvuuttelisin, etteivät he juuri kommentteja saa, koska niin monimutkaista proseduuria vaativat!
  Olen kokeillut, mutta kirjautumalla tulen vain omille sivuilleni, enkä pääse siitä eteenpäin…

 2. Elina Hämeen Sanomista

  Moikka.

  Silloin ehkä kirjoittajat eivät niin kaipaakaan kommentointia. Tämä on kuitenkin asia, joka on ihan jokaisen blogistin omissa käsissä.

  Terkuin,
  Elina

 3. Beobachter

  Pari päivää sitten kommentoin lyhyesti Susanna Hietasen aloittamassa blogissa ”Kaunis luonto, vaan miten sinne pääsee” olevaa Heikki Notkon kirjoitusta. Mutta jostakin syystä mielestäni asiallista pikku kommenttiani ei julkaistu, vaan toimituksen sensuuri sen deletoi. Melko vähäinen on kannanottojen määrä HäSa’n blogeissa ja vielä köyhempää on kirjoittelu keskustelupalstalla. Siksi toivoisi, ettei sensuuri olisi heti iskemässä, koska se varmuudella tappaa kirjoittelun. Itse kirjoittelen harvakseltaan maallikon näkemyksiä politiikan ja talouden asioista HäSa’n netti-keskustelupalstalla, mutta harvoin näihin blogeihin, jotka keskittyvät pääasiassa HML’n kuntapolitiikkaan.

 4. verkot tötterölle

  Kas, samaa Notkon provoa kommentoin minäkin eikä sitäkään julkaistu. Hiostaako foliohattuni alla vai onko lehden oma nimimerkkisensuuri iskenyt? Terveisiä vaan, mutta proxyn takana ollaan.

 5. Elina Hämeen Sanomista

  Hei vaan ”verkot tötterölle” ja ”Beobachter”.

  Hämeen Sanomien toimitus ei poista kommentteja yksittäisistä blogeista, vaan jokaisella yksittäisellä bloginpitäjällä on oikeus olla julkaisematta / julkaista kommentteja, joten pyydänkin teitä nyt laittamaan viestiä suoraan ko. bloginpitäjälle.

  Hyvää syksyä,
  Elina

 6. Tapani Silvo

  En tiedä… arvailen vaan, saattaa olla periaate-kysmys. Jotkut kirjoittajat ovat ”allergisia” kommentteihin, jotka tulevat nimimerkkien takaa.
  Mutta, verkot tötterölle ja Beobacher, aloittakaapa omien blogien kirjoittaminen?! Silloin ei kukaan muu ole päättämässä, mitä saa kirjoittaa, ja mitä ei.
  Kun vaan pysyy asiallisuuden puitteissa…
  Tämä on vaan niinkuin ystävällisenä vinkkinä.
  Tapsa

 7. Erkki Strömberg

  ”Elina Hämeen-Sanomista”

  Koska Hämeen-Sanomat järjestää koulutustilaisuuden uusille aloittaville blokisteille?

  Tarvetta ja halukkuutta tuntuisi olevan.

 8. Aarno Järvinen

  Elina hei
  Minäki ole yrittäny muttei olleska natsaa. Kirjautumineki o epäonnistunu,kone herjaa ain ”väärä käyttäjänimi tai salasana”.
  Mää ole vissi joskus jonki plokinime muarostanu ja se sit o teitti tiaroi (pohdiskelija muistaaksen). Tota nimme mä e haluu vaa Käyttäjänime Aarno Jii.
  Olisikkos hyvä ja vastaisi ja antaisi tol nimel uure salasana sanos
  Aarno Jii

 9. Elina Hämeen Sanomista

  Moikka Aarno Jii.

  Löysin sinut ihan jollain toisella käyttäjänimellä kuin ”Aarno Jii”, mutta ei hätää. Lähetän sinulle sähköpostiin tiedot niin pääset vielä kertaalleen muokkaamaan tietojasi.

 10. Erkki Strömberg

  ”Elina Hämeen-Sanomista”

  Koska Hämeen-Sanomat järjestää koulutustilaisuuden uusille aloittaville blokisteille?

  Tarvetta ja halukkuutta tuntuisi olevan.

  Eipä tähän muuta lisättävää, odottelen koulutusta!

 11. Elina Hämeen Sanomista

  Hei, meillä ei ole toistaiseksi ollut suunnitelmissa antaa mitään ns. yleiskoulutusta, vaan ohjeistamme sitä mukaan kun kyselyitä tulee. Onko sinulla Erkki Strömberg minkälaisia ongelmia tai minkälaista ohjeistusta tarvitset?

 12. Beobachter

  Mistä johtuu, että joitakin blogikirjoituksia pystyy kommentoimaan, mutta kaikkia ei. Esim tänään kommentoin Kimmo Kaution ”Länsimaat ja narsismi” juttua, mutta sensijaan Ilkka Uusitalon ”Stubb Nato intoilee” jutun kommentointi ei onnistu. Vaatii kirjautumista, eikä hyväksy, vaikka olen kirjautunut. Keskustelua ei synny, jos mahdollisuutta kommentointiin ei ole.

 13. Elina Hämeen Sanomista

  Hei Beobachter.

  Kullakin blogaajalla on itsellään valta ja oikeus päättää siitä, missä muodossa sallii kommentoinnin. Toiset blogaajat haluavat tarkistaa kommentit ennen kun ne julkaistaa, ja toiset taas eivät. Käytännöt vaihtelevat ihan laidasta laitaan.

 14. Vesku

  Moi

  Pari vuotta sitten loin käyttäjätunnuksen. En muista enää salasanaa. Avasin juuri itselleni uuden blogin. Onko mahdollista yhdistää uusi sivu vanhan kanssa, tai deletoida vanha kokonaan?

 15. kuningasjätkä

  On kun muistat salasanasi.. Jos et muista niin parasta ottaa yhteyttä ylläpitäjään, sieltä ne jakelevat salasanoja ja kirjautumistunnuksia kenelle vaan joka pyytää, kunhan osaa perustella pyyntönsä oikeinhyvin…

 16. Erkki Strömberg

  Elina Hyvä!
  Kun se linkki ei vaan toimi.
  Kiertää kehää, tilaa uusi salasana.
  Vastaukseksi saat taas tilauksen tilata uusi salasana.
  Tilanne sama kuin soittaisi Hämeenlinnan kaupunkiin.
  Virkamies siirtää puhelun toiselle ja niin edelleen kunnes kierros on käyty ja palattu alkuun.
  Koskahan tää homma toimis?

 17. Seppo Koskenranta

  Hieman ihmettelen sitä vieraskielisten ja vieraskirjaimisten kirjoitusten tulvaa blogipalstalla. Nytkin oli kritiikistä monta samanpohjaista juttua. Kuinkahan moni lukee arabiankielistä tekstiä; ainakaan niihin ei ole kommentoitu. Entä venäläiset kirjoitukset.
  Voisiko blogin moderaattori hieman valaista tätä asiaa ?

 18. Elina Hämeen Sanomista

  Kiitos Seppo viestistäsi!

  Kyse on Hämeen Sanomien yhteistyöstä Hämeenlinnan kaupungin Renessanssi-hankkeen kanssa. Renessanssi on sosiaalisen resilienssin ja yhteiskuntavastuullisen työllistämisen kehittämishanke.

  Käytännössä kyse on maahanmuuttajataustaisesta kääntäjäryhmästä, jossa he kääntävät Hämeen Sanomien juttuja omalle äidinkielelleen.

  Terkuin,
  Elina

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>